19
Vin, Apr

sursă foto: BRAȘOVTV

Eveniment

Clipe de panică pentru autorități, în a treia zi de Paște.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, urcat pe un stâlp din zona Bartolomeu amenința că se omoară.

Acesta se afla pe stâlp de mai bine de o oră, timp în care țipa și spunea că este neîndreptățit. După îndelungi negocieri cu reprezentanții poliției, bărbatul nu părea că vrea să renunțe la gestul necugetat. Acesta cerea ca presa să fie prezentă pentru ca el să poată vorbi și să își facă cunoscute problemele pe care le are.

Echipa BrașovTV, aflată la locul evenimentului a ajutat autoritățile în rezolvarea cazului.

La apariția presei, bărbatul a început să cedeze și astfel a coborât singur, în siguranță de pe stâlp, pentru a vorbi cu echipa BrașovTV.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani a făcut închisoare în Franța, timp de 5 ani și 8 luni, pentru pedofilie. Acesta a fost examinat de o echipa SMURD Brașov și dus la spital.

În trecut, acesta a mai fost internat la spitalul Eminescu. 

Bărbatul nu se află la prima tentativă de acest gen.

"La data de 04 mai 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin s-ar fi urcat pe un stâlp situat pe raza municipiului Brașov.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Secția 2 Poliție, împreună cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

 

În urma intervenției negociatorului din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, bărbatul, în vârstă de 28 ani, a revenit pe sol, fiind preluat de către un echipaj medical sosit la fața locului", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: