17
Lun, Mai

sursă foto: Primăria Brașov

Eveniment

Municipalitatea a stabilit care sunt locurile în care se vor putea comercializa mieii pentru Paști.

Vânzarea mieilor în piețele din Brașov se va face începând cu data de 27 aprilie.

Serviciul Public Administrare Piețe, cu avizul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, a stabilit locurile special amenajate în piețele brașovene pentru comercializarea cărnii de miel.

În cele 5 piețe agroalimentare deținute de Municipalitate au fost stabilite 44 de locuri pentru vânzarea acestor produse, cele mai multe fiind în Piața Dacia, după cum urmează:

- Piaţa Dacia - 25 locuri de vânzare,

- Piaţa Star - 2 locuri de vânzare,

- Piaţa Tractorul - 4 locuri de vânzare,

- Piaţa Bartolomeu - 3 locuri de vânzare,

- Piaţa Astra - 13 locuri de vânzare.

Perioada de comercializare pentru toate pieţele este din data de 27.04.2021 (marți), până în data de 1 mai (sâmbătă), inclusiv.

Programul de funcționare a piețelor agroalimentare Astra, Dacia, Tractorul, Bartolomeu, Star din municipiul Brașov în perioada 26 aprilie – 1 mai 2021, este de la ora 7.00 până la ora 19.00. În prima și a doua zi de Paști, piețe agroalimentare din Brașov sunt închise. De marți, 3 mai, începe programul pentru sezonul cald, respectiv:

- în Piața Dacia și piața Astra, programul este de luni până vineri între orele 6.00-21.00, iar duminică între orele 6.00-16.00;

- în piețele Star, Tractorul și Bartolomeu, programul este de luni până sâmbătă între orele 7.00-20.00, iar duminică, între orele 7.00-16.00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: