28
Joi, Mar

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unui imobil situat pe raza orașului Zărnești, unde ar fi agresat fizic și ar fi amenințat persoanele cărora le aparține imobilul și ar fi sustras o sumă de bani, precum și mai multe bunuri.

Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele ca fiind doi bărbați, în vârstă de 21 ani, respectiv 32 ani, ambii din județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul, în vârstă de 21 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 05 martie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

Bărbatul, în vârstă de 32 ani, este încarcerat în Penitenciarul Codlea, ca urmare a săvârșirii unei alte infracțiuni de tâlhărie calificată.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", potrivit I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: