29
Vin, Mar

Eveniment

Premierul Florin Cîțu a declarat că România se situează pe locul 3 în Europa și pe locul 6 în lume în ceea ce privește numărul de persoane vaccinate cu ambele doze.

În aceste condiții, premierul arată că această campanie de vaccinare reprezintă un succes notabil pentru țara noastră.

Premierul Florin Cîțu a declarat că România se situează pe locul 3 în Europa și pe locul 6 în lume în ceea ce privește numărul de persoane vaccinate cu ambele doze. În aceste condiții, premierul arată că această campanie de vaccinare reprezintă un succes notabil pentru țara noastră.

”Când Europa trecea prin alte perioade de lockdown, România avea cea mai mare creștere economică. Toate acestea s-au întâmplat pentru că România a reușit să câștige încrederea învestitorilor. Încrederea este foarte greu de câștigat, dar foarte ușor de pierdut.

Provocarea majoră anul acesta este campania de vaccinare. În Europa suntem pe locul 3 la numărul de persoane vaccinate cu ambele doze, iar la nivel mondial suntem pe locul 6. Nimeni nu ar fi crezut că am putea face asta, dar am făcut-o pentru că avem un plan și ne ținem de el”, a spus Florin Cîțu, potrivit romaniatv.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: