28
Joi, Mar

Eveniment

Primăria Brașov a lansat licitația pentru achiziția unei construcții modulare.

Primăria Brașov a lansat astăzi licitația privind atribuirea contractului de furnizare pentru amplasarea unei clădiri modulare, pentru extinderea cu săli de clasă la Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță“. Prin această achiziție va fi realizată o clădire modulară etajată (parter+etaj), cu 8 săli de clasă.

În anul 2020, Municipalitatea a finanțat achiziția și amenajarea unor containere pentru bibliotecă la Școala Gimnazială nr. 8, bibliotecă și arhivă la Colegiul de Transporturi și arhivă la Școala Gimnazială nr. 19

Detalie procedură:

Furnizare “Containere modulare - Clădire modulara și branșamente , pentru extindere săli de clasa la Colegiul de Științe ale Naturii - Emil Racoviță“

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 1.04.2021.

Tipul procedurii: licitaţie deschisă.

Valoare:  1.019.110 lei  + TVA.

Durata contractului: 120 de zile.

Termenul de garanție a lucrării: 5 ani de zile de la semnarea fără observații a procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, stabilit în baza următorilor factori de evaluare:

- termenul de execuție: 20%;

- prețul ofertei: 80%.

Detalii caiet de sarcini:

Se propune realizarea unei clădiri modulare provizorii etajate (parter+etaj), la cheie, complet utilată și funcțională, prevăzută pentru 8 săli de clasă, din care 4 săli de clasă la parter și 4 la etaj, fiecare nivel având coridor central, grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, scară de acces. Se va pune la dispoziția ofertanților o propunere pentru amplasarea construcției  modulare.

Achiziția include: documentații pentru obținerea avizelor și a autorizației de construire, pregătirea terenului, branșamente apă, canal și electricitate, furnizare, montaj și punere în funcțiune.

Suprafața minimă a unei clase, compuse din 3 containere modulare, va fi de: 39,39 mp.

Coridorul care va asigura accesul atât în sălile de clasă, cât și în grupurile sanitare, la parter și la etaj, va fi compus din 4 containere modulare, înșiruite pe lungime.

Grupurile sanitare vor fi separate pentru fete și băieți, atât la parter, cât și la etaj, echipate cu cabine cu vas WC, boiler pentru apă caldă, chiuvete, iar pentru grup sanitar de băieți, și pisoare . Scara de acces la etaj se va face tot prin container modular.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: