20
Sâm, Apr

sursă foto: radiotargujiu.ro

Eveniment

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 11 ianuarie 2021, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 55 ani, care conducea un autovehicul pe strada Freziei din municipiului Codlea.

Procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehicului, polițiștii au constatat faptul că femeia are permisul de conducere anulat, neavând dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar autovehiculul condus avea expirată polița de asigurare RCA.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: