19
Mar, Mar

sursă foto: PSD BRASOV

Eveniment

Mai sunt câteva zile până la votul de pe 6 decembrie.

Cetățenii județului Brașov sunt chemați în număr cât mai mare la vot pentru a pune punct unei guvernări haotice.

Pe 6 decembrie să mergem la vot pentru români și România, să scăpăm de incompetența acestui guvern! E mai periculos să stai acasă, cu Orban la guvernare încă 4 ani, decât să mergi la vot! Guvernul Orban nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și educația copiilor.

Asistăm la un faliment total al gestionării crizei COVID de către actuala guvernare. Ne-au închis în case în primăvară spunându-ne că trebuie să pregătească spitalele, școlile, capacitatea de testare. Se știa că va veni al doilea val. Cei din guvern au fost mai preocupați de alegeri decât de pregătirea pentru combaterea pandemiei. Am ajuns într-o catastrofă sanitară, dar putem opri pandemia.  Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face PSD. Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel. Guvernul s-a împrumutat haotic, la dobânzi record. Unde s-au dus acești bani? Românii, cu siguranță, nu au aflat încă... PSD știe cel mai bine să gestioneze economia. Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

Guvernul Orban nu e în stare să facă nimic nici în viitor. Orice vot pentru PNL prelungește agonia. Este un vot pentru incompetență, corupție și nepăsare criminală pentru sănătatea și problemele oamenilor. Orice alt vot, pentru orice alt partid fără șanse să intre în Parlament este în fapt un vot pentru PNL.

Nu vă pierdeți credința și speranța, pe 6 decembrie ieșiți la vot pentru România noastră, a tuturor!” este îndemnul lui Marian Rasaliu, candidat PSD la Camera Deputaților.

 

 

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov

CMF: 11200020

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: