19
Mar, Mar

sursă foto: Primăria Brașov

Eveniment

Autoritățile din Brașov au început pregătirile pentru sezonul de schi.

,,Având în vedere condițiile meteo din aceste zile, am început pregătirile pentru sezonul de schi. Pentru că noapte trecută au fost temperaturi negative, -6 grade, s-a început producerea de zăpadă artificială. În această etapă se vor face depozite. În cazul în care condițiile meteo ne vor permite, atât ca precipitații, cât și ca temperaturi, dar și decizia autorităților centrale va fi una favorabilă, vom putea amenaja și pârtiile.

Din punctul meu de vedere, schiul este unul din sporturile sigure, în ceea ce privește răspândirea acestui virus, mai ales ca vom implementa și măsurile pe care le-am discutat cu operatorul transportului pe cablu. Atât brașovenii, cât și domeniul HoReCa, din Brașov și, mai ales, din Poiană, au nevoie de acest sezon de schi.

Tocmai de aceea am și menținut tarifele la transportul pe cablu la nivelul de anul trecut (în ședința de vineri, CL a aprobat ca tarifele sa rămână aceleași ca în sezonul 2019-2020). Sper ca evoluția pandemiei, atât la nivel local, național, dar și al UE (sunt țări în UE, Italia, Germania, care susțin amânarea deschiderii sezonului de schi în țările din uniune, n.a.) sa ne permită sa deschidem acest sezon încă de la sfârșitul lunii decembrie” a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Brasov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: