20
Sâm, Apr

Eveniment

Polțiștii brașoveni au fost anunțați printr-un apel la 112 că traficul este blocat pe Centura Brașovului, ca urmare a producerii unui accident rutier.

"Intervenim la un accident rutier produs pe Centura municipiului Brașov, între Sânpetru și Hărman. 

Echipajul SMURD de la fața locului acordă asistență medicală unei victime conștiente. De asemenea la fața locului s-au mai deplasat: 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă pentru asigurarea masurilor PSI, precum și un echipa SAJ", a menționat purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.

"Astăzi, 26 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, pe VO1K, km 9 + 800 m, între localitățile Hărman și Sânpetru, sens de deplasare Sibiu către București, a avut loc un accident rutier, coliziune între 3 autoutilitare și un autoturism. 

În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre cei trei conducători auto ai autoutilitarelor rezultatul a fost 0,96 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

Traficul este deviat de pe VO1K prin municipiul Brașov, pe strada 13 Decembrie", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: