19
Vin, Apr

Eveniment

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 53/26.11.2020, care prevede:

Art.1 Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 41 din 12 noiembrie 2020 emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov în unitatea administrativ-teritorială Predeal.

Art.2 Începând cu data de 27.11.2020, ora 0:00 în unitatea administrativ-teritorială menționată la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr.967/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30 din 21.10.2020.

Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitatea administrativ-teritorială prevăzută la art.1.

Art.4 Comitetul Local pentru Situații de Urgență Predeal va asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și va dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Art.5 Comitetul Local pentru Situații de Urgență Predeal va proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art.6 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, prin Secretariatul Tehnic Permanent, va comunica prezenta hotărâre tuturor membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

Art.7 Instituția Prefectului Județul Brașov va comunica prezenta hotărâre, în regim de urgență, către unitatea administrativ-teritorială prevăzută la art.1.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: