25
Joi, Apr

sursă foto: commons.wikimedia.org

Eveniment

Marți, 24 noiembrie, Primăria Brașov a publicat anunțul de concurs pentru ocuparea funcției publice de director al Direcției Tehnice, unul dintre posturile importante în ceea ce privește administrarea orașului, având în vedere că directorul tehnic gestionează activitatea de întreținere și reparații drumuri publice, întreținere zone verzi, curățenie și deszăpezire, iluminatul public și, nu în ultimul rând, investițiile realizate din bugetul local.

În același timp, directorul tehnic are și o mare responsabilitate în gestionarea fondurilor publice, având în vedere că, de exemplu, în 2020 bugetul de gospodărire a orașului este de peste 150 de milioane de lei, la care se adaugă capitolul de investiții.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 14 decembrie, iar proba scrisă va avea loc în data de 24 decembrie.

În cursul zilei de astăzi, așa cum am promis încă de la preluarea mandatului, am lansat concursul pentru ocuparea postului de director tehnic în Primăria Brașov. Este una dintre cele mai importante poziții și am nevoie să fie ocupată de un profesionist, care să răspundă așteptărilor brașovenilor în ceea ce privește administrarea orașului, dar și să gestioneze cu multă responsabilitate bugetul alocat activităților pe care le coordonează. Toate activitățile din cadrul aceste direcții sunt importante, pentru că se reflectă direct asupra calității vieții a fiecărui brașovean”, a declarat primarul Allen Coliban.

Direcția Tehnică

Misiune
Asigurarea îmbunătățirii circulației pe drumurile publice, amenajarea zonelor de agrement, asigurarea activității de salubrizare și deszăpezire a domeniului public, realizarea investițiilor necesare dezvoltării municipiului și monitorizarea activității de transport de persoane și de mărfuri.

Structură

Serviciul Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației

Serviciul Amenajare Zone de Agrement

Serviciul Urmărire Contracte Salubrizare și Deszăpezire

Serviciul Investiții

Serviciul Administrare Patrimoniu și Urbanism Comercial

Compartiment Transport și Monitorizare

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: