25
Joi, Apr

Eveniment

Manifest al reprezentanților UDMR Brașov, dar și soluții pentru gestionarea luptei împotriva noului coronavirus.

 

Conducerea Filialei Județene a Uniunii Maghiarilor din România consideră că, în plină epidemie, vin exagerat de multe informații către cetățeni, iar diversitatea lor în loc să clarifice starea de fapt, generează confuzie și, uneori, chiar frică. Informațiile sunt contradictorii și, nu de puține ori, chiar exagerate. Acest fenomen adâncește frica în societate și lipsa de încredere reciprocă a oamenilor, spune președintele UDMR Brașov, Kovács Attila.

În privința modului în care este gestionată criza generată de noul coronavirus, Kovács Attila vine cu trei soluții foarte clare. El pune accent pe eficientizarea activității în direcțiile de sănătate publică, prin suplimentarea personalului, pentru ca anchetele epidemiologice să fie făcute cu adevărat în timp util.

Președintele Filialei Județene Brașov a UDMR spune că, în condiții de criză și nu numai, suntem responsabili unii pentru ceilalți, trebuie să respectăm regulile sanitare, să ne purtăm de grijă și, totodată, să ocrotim sănătatea semenilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: