26
Vin, Apr

Eveniment

     Câinii fără stăpân din adăpostul de la Triaj fac față gerului de afară cu brio. Bineînțeles, aceștia sunt ajutați de reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni, care muncesc neîntrerupt în aceste zile, pentru a nu exista probleme. Îngrijitorii se asigură că patrupedelor nu le lipsește nimic, de la mâncare și până la sursele de căldură.

     Aceasta este partea frumoasă, dar există și perioade în care este greu. Reprezentanții adăpostului de câini se străduiesc să le asigure animelelor tot confortul necesar. Munca a fost ceva mai complexă în aceste zile. Gerul de afară a adus sarcini în plus pentru cei de la Asociația Milioane de Prieteni. ,, E greu și nu prea. Adică este o plăcere când îi vedem cum se joacă în zăpadă, dar este grea partea în care trebuie schimbată din două în două ore apa. Trebui completate paiele mult mai des, pentru că ei le scot jucându-se și atunci ei au nevoie de încălzire. Paiele sunt pentru cei mari, că pentru cele  în care avem puiuți avem cuștile încălzite. ,, a declarat Oana David, manager adăpost canin.

     În adăpostul de câini de la Triaj sunt în jur de 300 de patrupede. În aceste zile geroase cea mai mare problemă este apa care îngheață în castroanele animalelor. Asociația Milioane de prieteni mai are în grijă și patrupedele adăpostite la Stupini și  la Zărnești.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: