24
Mie, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

,,În fapt, la data de 21 noiembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale, ce are punct de lucru în municipiul Brașov, cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras mai multe produse cosmetice din interiorul societății.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea autorilor faptei, aceștia fiind o tânără, în vârstă de 26 ani din localitatea Predeal, județul Brașov și un bărbat, în vârstă de 29 ani din municipiul București.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a explicat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar Alina Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: