28
Joi, Mar

Eveniment

BERBEC

Ai unele probleme personale şi de familie – simţi nevoia să le discuţi cu cineva.

Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă asupra problemei. Mai aşteaptă puţin, insistă şi așa poţi găsi ceea ce cauţi! Ai început o perioadă de încercări, încerci să treci peste praguri, obstacole, sau eşti solidar cu cineva în această situaţie. Nu te grăbi, nu te repezi, sorţii sunt de partea ta. Astăzi încearcă să te relaxezi, un pic!

TAUR

Te pregăteşti de weekend și de cumpărăturile rituale de vineri. Primești unele rugăminți, la birou. Fii politicos, dar nu naiv, nu poţi ţine locul tuturor! Astăzi nu prea ai soluţii, îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă a problemelor. Ai de luat decizii personale, importante, dar şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Dar, alege cu iscusință confesorul!

GEMENI

Astăzi poţi îmbina simţul practic cu creativitatea, imaginaţia. Îndreaptă-te către activităţi care nu cer spirit de competiţie, gen „provocari” şi „clasamente”. Alea sunt pentru proşti! O zi favorabilă mai ales pentru nativele zodiei. O parte dintre nativii din zodia protejată de Mercur poate pleca, însă, într-o călătorie, poate pentru începutul de weekend, dar nu departe, stelele sunt binevoitoare.

RAC

Fii iscusit şi recicleză, reactivează, unele proiecte, idei din trecut. Dacă s-au dovedit valabile atunci, sunt bune oricând! Poate doar câteva modificări, tehnologia evoluează, omenirea, nu! Ai ceva de spus şi insişti mereu, pentru că ai dreptate! Expresivitatea, comunicarea ta, câştigă în originalitate şi astăzi atrage atenţia anturajului, familiei. E o zi fastă, foloseşte-o!

LEU

Evită enervare şi stresul, chiar dacă auzi o bârfă răutăcioasă despre tine. Toamna lungă, adevărată vara indiană, amplifică intrigile, este un fenomen ciudat, dar lumea nu are ce face! Eşti gata să-ţi asumi unele riscuri ca să obţii o stabilitate profesională mai mare. Dar, vorba proverbului, „nu da vrabia din mână”! Încearcă să iei informaţii mai multe, cu discreţie!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: