25
Joi, Apr

Eveniment

O explozie s-a produs în urmă cu scurt timp, într-un bloc situat în municipiul Brașov.

 

Echipajele I.S.U. Brașov intervin la locul evenimentului, după ce o butelie, folosită la lucrările de izolație a blocului, a explodat.

,,Cele două victime, conștiente, prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare și torace. La locul intervenției se află două echipaje ale SMURD.", a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov.

,,În jurul orei 14.35, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unei explozii la un imobil situat pe strada Neptun din municipiul Brașov. Cu ocazia primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce desfășurau activități de izolare a unui imobil, 2 două persoane de sex masculin au suferit leziuni, ca urmare a producerii incidentului, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu privire la acest incident a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.”, spun polițiștii brașoveni.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: