18
Joi, Apr

Eveniment

Românii au nevoie de stabilitate, de siguranța locurilor de muncă.

Companiile private au nevoie să fie susținute pentru că ele sunt motorul economiei.  Programul PSD ,,Muncă și Demnitate Socială” propune soluții concrete după ce Guvernul lui Iohannis a eșuat în gestionarea crizei economice.

Candidatul PSD la Camera Deputaților, Marian Rasaliu, a precizat că prioritară este scoaterea a cât mai mulți români din starea de deprivare materială severă în care se află.

Județul Brașov resimte puternic declinul din zona HoReCa, dar și din turism. Cu toate acestea, Executivul nu vorbește cu oamenii de afaceri și nici cu cei 5500 de brașoveni care și-au pierdut locurile de muncă. La nivel național, Guvernul lui Iohannis a eșuat în gestionarea crizei economice, a lăsat fără loc muncă peste 800.000 de oameni și a blocat programele PSD pentru tineri și pentru persoanele defavorizate. Ţinta PSD este reangajarea şomerilor, victime ale guvernării PNL şi crearea a peste 500.000 de noi locuri de muncă, bine plătite, obiectiv care reprezintă cea mai eficientă măsură de protecţie socială. 

În timp ce PNL şi USR nu propun nimic, PSD vine în faţa românilor cu soluţii concrete, cu măsuri ţintite, corecte, simple, pentru tinerii care nu-şi mai găsesc o slujbă după ce au fost concediaţi,  pentru persoanele peste 55 de ani ori pentru cele din grupurile dezavantajate, precum şi cu un program privind stimularea natalităţii care poate rezolva problema demografică din România. Guvernul lui Iohannis a dovedit că nu are nici o soluţie pentru reducerea sărăciei extreme, severe, deşi putea continua programele care au dus la reducerea semnificativă a fenomenului în perioada 2017-2019, când s-a redus numărul românilor  aflaţi în această situaţie cu peste 1,8 milioane de persoane şi când puterea de cumpărare a crescut semnificativ”, a declarat Marian Rasaliu.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: