25
Joi, Apr

Eveniment

BERBEC Eşti vesel, optimist, cu toate că este o zi obişnuită.

Poate unde ai unele realizări, bune şi reuşeşti că aduci bună-dispoziţie în anturaj, la serviciu şi acasă. Eşti foarte motivat! Cu toată vremea capricioasă doreşti să pleci într-o deplasare de serviciu, care poate să-ţi încarce bateriile şi să te relaxeze. Idealizează mai puţin situaţia în care te afli şi așa poți avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine. Cum îţi aşterni, aşa o să dormi!

TAUR Fii tenace, cu multă voinţă şi continuă activitatea ta prin metode normale. Ai confirmarea, urmare unei informaţii, din presă sau de pe reţea, că ceea ce faci este pe drumul cel bun. Nu trebuie să aştepţi nimic bun din partea celorlalţi, trebuie să te descurci singur. Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale ca să compensezi rigorile toamnei capricioase.

GEMENI Astăzi eşti mare meşter ţesător de intrigi complicate! Ironic şi uneori chiar cinic, ai un dar deosebit în comunicare, dar şi în a întinde capcane persoanelor potenţial ostile. Atenţie la mijloacele de transport în comun, fie că le foloseşti, fie că le ocoleşti. Nu te lăsa tentat de cumpărături, adică de cumpărături extravagante. De mâncare poţi să-ţi cumperi că doar nu o să mori de foame, dar şi atunci trebuie să nu exagerezi. O amică din zodia Leului, un semn de foc, îţi este favorabilă în toate, mai puţin profesia. Nu amesteca plăcerea cu utilul.

RAC Jupiter din capricorn îți este favorabil, aşa că se pare că ai parte de o zi liniştită, avantajoasă. O zi plăcută pe care o poţi termina la un film, cu prietenii, sau familia, sau, de ce nu, la un spectacol! Moderaţie în relaţiile cu Racul şi Vărsătorul. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente, dar mare atenţie la obligaţiile de natură socială asumate pe termen lung. Sfârşitul zilei te gaseste construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect, sau poate la cumpărături, în oraș, sigur dacă nu este prea frig. Sau la un spectacol, pe net, de ce nu!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: