28
Joi, Mar

sursă foto: facebook

Eveniment

Flavia Boghiu, unul dintre viceprimarii aleși ai municipiului Brașov a fost depistată cu COVID-19.

Flavia Boghiu face parte din partidul USR și a fost aleasă ca viceprimar împreună cu PNL-istul Sebastian Rusu.

Boghiu urma să depună jurământul de investire alături de primarul ales al Brașovului, Allen Coliban și de restul colegilor, miercuri, 28 octombrie.

"Anul trecut pe vremea asta îmi sărbătoream ziua de naștere în Sudul Italiei, cu prietenii. Anul acesta mi-o sărbătoresc în sudul sufrageriei. Cu COVID.
E din ce în ce mai clar că a venit valul doi peste noi și că evoluția situației nu pare deloc încurajatoare. Chiar și cu respectarea măsurilor impuse și cu precauție, se pare că acele mici momente de neatenție în care lăsăm garda jos, sunt suficiente pentru a contracta virusul. Slavă domnului, m-am testat de la primele simptome și am norocul să sufăr de o formă ușoară. Am făcut febră, mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut dureri de cap și dureri de spate. Am anunțat DSP-ul încă de la aflarea rezultatului, țin legătura cu medicul, mă medichez și îmi monitorizez constant temperatura și saturația de oxigen. Chiar și așa, simptomele nu sunt deloc plăcute și nici nu vreau să-mi imaginez cum e pentru cei mai puțin norocoși decât mine. Încerc să rămân optimistă și să am o atitudine cât se poate de (cum altfel?) pozitivă.
Deși de la distanță, astăzi am fost copleșită de atenția, dragostea și gândurile voastre bune. Am primit, pe preșul din fața ușii, cadouri, flori, încurajări și m-ați făcut să simt că distanța dintre oameni nu se măsoară în metri, ci în drag. Și la cât drag m-ați făcut să simt astăzi, n-am fost nicicând mai aproape de oameni, deși sunt închisă în casă. Vă mulțumesc!
Poimâine, pe 28.10, ar fi urmat să depun jurământul și să îmi preiau mandatul. Așteptam cu mare entuziasm momentul. Însă, în acest context, asemeni școlii la distanță, învăț și eu de acasă lecția răbdării și a acceptării.
Urmează o perioadă grea. Este momentul să înțelegem, ori să ne reamintim, că nu doar că pericolul nu a trecut, dar este mai prezent decât oricând. E aici, e printre noi. E din nou momentul să înlocuim întâlnirile din oraș sau din sufragerii cu cele pe Zoom. Să evităm interacțiunile nenecesare. Să purtăm masca și să ne ferim de zonele aglomerate. Să ne protejăm pe noi și pe cei dragi ai noștri. #săfimbine.
Pe calendar, azi a mai trecut un an pentru mine. La cum e contextul, am decis să nu-l bag în seamă, așa că împlinesc aceeași vârstă ca anul trecut. Varianta 2.0. Și dacă îmi doresc ceva de ziua mea, este să luați în serios ce se întâmplă și să aveți grijă de voi. Și, desigur, să treacă perioada asta mai repede, să mă pot apuca de treabă.
Cu drag,
Aceeași Flavia
(Aproape) Viceprimărița voastră", a scris Flavia Boghiu pe o pagină de socializare.

România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: