23
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “furt” și “furtul în scop de folosință”.

În fapt, la data de 24 octombrie 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii au oprit în trafic, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Hărman, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autoturismului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul. De asemenea, cadrele de poliție au constatat faptul că autoturismul în cauză ar fi sustras în scop de folosință.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: