29
Vin, Mar

Eveniment

BERBEC

Oare praful de puşcă nu este un amestec? Amestecul de substanţe, dar şi de oameni, pare a fi periculos.

Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care sunt foarte diferiţi faţă de tine! Nevoia imperioasă să fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Astăzi descoperă-ţi talentele, abilităţile dar şi limitările şi defectele. Ideile noi îţi merg la suflet, mai ales în cursul dimineţii. Pe seară trebuie să respecţi o anumită ordine, nu pune carul înaintea boilor, cum spune vorba veche românească.

TAUR

Conjunctura te avantajeză în comunicaţie, să fii elocvent. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente logice. Fă-ţi o legendă, o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului şi o să ai toate avantajele. O strategie de relaţii publice este mult mai de folos decât vorbe, bârfe şi intrigi de doi bani. Nu uita că ceea ce este important pentru tine să placi celor din jur! Totuşi o anumită logică, gândirea raţională şi carteziană nu te ocoleşte astăzi!

GEMENI

Zi de vineri care pare favorabilă. Mai ales dimineaţa, la muncă, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o problemă mai veche, care te obsedează. Rezolvă cu mult calm discuţiile cu partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva mai multe decât ameninţările şi învinuirile.  Da-i Cezarului ce este al Cezarului! Şi după ce-i dai, nu-i scote sufletul amintindu-i cât eşti de darnic, la fiecare zece minute! O zi plină de emoţii şi sentimente puternice, pastelate de faptul că sunt, majoritatea, în registrul bun.   

RAC

Stăpâneşte-te, eşti prea emotiv şi nu te concentrezi suficient! Încearcă să fii obiectiv, să aplici legea lui Ohm: „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Fizica socială, o disciplină nouă! Vremea schimbătoare, ideile noi, te avantajeaza şi te inspira să începi noi proiecte, să ai noi direcții de dezvoltare. Esti intr-o perioada creativa. Atenţie astăzi şi la zilele următoare, deoarece îţi va fi solicitat sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din domeniul tău de expertiză, dar pe care o poți rezolva foarte profitabil. Toată lumea o să fie mulţumită, spune horoscopul tău. 

LEU

Ai un obstacol de trecut, dar lasă grija, concentrează-te suficient şi poţi reuşi, – stelele îţi sunt favorabile. Dacă este vorba despre un examen, cu atât mai bine, poţi să ai succes! Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividente plăcute în viitor. Astepti un calator, dar nu călătoresti. Nu este o zi în care sa faci schimbari esentiale. Din trecutul tau apare o situaţie uitată, dar pe care poti să o rezolvi rapid cu ajutorul celor din jurul tău. Nu te baga în sufletul şi problemele altora.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: