29
Vin, Mar

Eveniment

În ultima vreme, solistul Holograf este un butoi de pulbere.

Dan Bittman şi-a manifestat de la începutul pandemiei neîncrederea în existenţa acestui virus, dar în special în măsurile luate de autorităţi.

Artistul admite faptul că există cazuri dramatice, Bittman spune că nu poate fi sută la sută sigur că acele cazuri dramatice se datorează infectării cu noul coronavirus.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ", a declarat artistul la Gândul Live.

Bittman susţine faptul că românii sunt manipulaţi de oameni care au o miză majoră - achiziţii importante, fără licitaţie.

"E miză să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor [...] Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor [...] Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica", este de părere artistul, potrivit romaniatv.net.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: