30
Lun, Nov

Eveniment

BERBEC

Foloseşte această zi de joi ca să pui ordine în lucrurile tale şi să prinzi putere.

Pregăteşte-te sufleteşte şi fizic pentru pragurile pe care le ai de trecut în curând. Nu promite nimic! De azi poţi să începi să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în realitate. Mai ales dacă pasiunile tale se îndreaptă astăzi către zona frivolă a distracţiilor şi a petrecerilor. Sigur, după orele de program! Planetele şi indicatorii astrologici iţi sunt favorabili. Îţi înţelegi mai bine partenerul de viaţă, sau familia şi acest lucru te face să te simţi mai în siguranţă.

TAUR

Solicitările, dorinţele familiei, ale partenerului, îţi ocupă gândurile şi timpul. Bine dispus, optimist, poţi pune pe curs favorabil acţiunile care te interesează în domeniul sentimental. O strategie de relaţii publice este mult mai de folos decât vorbe, bârfe şi intrigi de doi bani. Totuşi o anumită logică, gândirea raţională şi carteziană nu te ocoleşte astăzi. Un Geamăn sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta, mai ales dacă este vorba de organizarea programului. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividende plăcute în viitor.

GEMENI

Astăzi poţi să te ocupi de relaţiile tale, de necesarul joc social. Ai o zi întreagă la dispoziţie, aşa că nu ezita! Investiţiile emoţionale făcute astăzi pot aduce rezultate bune! Dar, toate au ca finalitate cum să-ţi petreci mai eficient, productiv şi de ce nu… distractiv această zi. Este normal, după cât şi cum munceşti! Atenţie astăzi şi la zilele următoare, deoarece îţi va fi solicitat sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din domeniul tău de expertiză, probabil ceva în gospodărie, dar pe care o vei rezolva foarte profitabil. Toată lumea o să fie mulţumită, spune horoscopul tău! 

RAC

Mai multă atenţie cu cei care, prin natură, nu pot să-ţi dorească decât binele. Chiar dacă sfaturile lor par ridicole, este evident că sunt expresia iubirii lor. Mulţumeşte, şi nu uita! Nevoia imperioasă să fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Fă-ţi o legendă, o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului şi poţi să ai toate avantajele! Nu uita, am mai spus-o de multe ori, dar repetiţia, ciclul, face parte din astrologie, ei bine, ceea ce este important pentru tine să placi celor din jur!

LEU

O zi în care fugi după propria coadă! O zi mai dificilă în care trebuie să te duci la serviciu, sau familia, soacra, etc îţi cer să faci o mie de lucruri, de care nu ai niciun chef. Astăzi nu trebuie să faci confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la distracţii, sau la petreceri, că până la urmă este o zi liberă! Rezolva cu mult calm discuţiile cu familia, partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva foarte multe situaţii dificile. Există o conştiinţă ascunsă a zodiei care te împinge înainte şi te păzeşte de necazuri, care functioneaza bine în perioadele în care ești avertizat, adică astăzi.

FECIOARĂ

Astăzi ai o eficienţă sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Te afli într-un nou echilibru moral şi fizic. Cine nu riscă, nu câştigă! Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din familie, anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide.  Pe seară trebuie să respecţi o anumită ordine, nu pune carul înaintea boilor, cum spune vorba veche românească.

Horoscopul continuă AICI.