19
Vin, Apr

Eveniment

BERBEC

În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă.

Nu o să faci mare lucru, sistemul te limitează, distopia sanitară te atacă direct, aşa că du-te la cumpărăturile de completare, de luni, după consumul din weekend! În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala, odată cu intrarea lui Jupiter în aspecte bune pentru tine. Ai un mod original de a amâna problemele, care te obsedeaza de ceva timp şi nu le poţi găsi o rezolvare adecvată.

TAUR

O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia către profesia, sau meseria ta. Cere ce ţi se cuvine. Dar nu juca la loto, pariuri etc, ai noroc, dar nu eşti Ali Baba! Dimineaţa încearcă să nu exgerezi, nici cu vorba, nici cu fapta. Nu mai face atâtea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te pot aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia şi aşteptările.

GEMENI

Poţi, în rapiditatea ta, să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat! Gaseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Uneori te înşeli în privinta oamenilor, pentru ca îţi faci păreri rapide şi preconcepute. Evită dezamagirea, fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii, prietenii, anturajul. Sigur că astăzi poţi intra în criză de timp, este talentul zodiei şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, dar îţi faci planuri grandioase pentru astăzi şi, mai ales, pentru săptămâna care abia începe.

RAC

Metalul benefic al zodiei este argintul. Aproape toată lumea ştie acest lucru, că îţi plac bijuteriile de argint, de aceea poate, poate, zic, o să primeşti ceva care îţi poate face multă plăcere. Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea de vară indiană, de toamnă lungă şi vremurile aiurea ale distopiei sanitare ţi se par probleme infinit mai importante decât micile lor intrigi. Zodia ta este, oricum, bine aspectată, aşa că îndrăzneşte să-ţi afirmi personalitatea şi opţiunile. Cu Luna, patroana ta, care pare a fi în toane bune pentru tine, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau de natură feminină. Sau, probleme cu, sau despre, dragoste!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: