18
Joi, Apr

sursă foto: ARHIVA

Eveniment

În baza Hotărârii de Consiliu Local nr. 71/2019 Direcția de Asistență Socială Brașov derulează în perioada 15.10.2020-31.12.2020 Campania „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiu lBrașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2020 inclusiv și a căror pensie este de până la 1000 lei inclusiv. De asemenea, solicitanții nu trebuie să aibă datorii neeșalonate față de bugetul local.

În cadrul campaniei, se acordă 10 tichete sociale în valoare de 10 lei (valoare totală 100 lei) și pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

Acte necesare:

-cerere tipizată;

-actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;

-cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;

-împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile;

-actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie;

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând  la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie.

Distribuirea tichetelor sociale se va face după următorul program: luni, marți, miercuri, vineri 14.00-17.00 și joi 14.00-18.00.

Continuăm acordarea tichetelor valorice aferente Campaniei „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale până la data de 31.12.2020. Condiția pentru ridicarea lor de către persoanele îndreptățite fiind prezentarea unui cupon de pensie anterior datei de 01.09.2020. 

Menționăm că în Campania similară, derulată în anul 2019, s-au distribuit tichete valorice pentru un număr de 3.140 de beneficiari.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

Distribuirea tichetelor valorice se va face cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități în această perioadă și luarea măsurilor necesare în scopul protecției, securității și sănătății beneficiarilor și angajaților.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: