23
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Totul s-a întâmplat pe strada Pajiștei din Săcele.

,,În fapt, s-a reținut că în data de 13.10.2020, în jurul orelor 12:00, inculpatul major A.A. în vârstă de 24 de ani se afla pe strada Pajiștei din Săcele, fiind înarmat cu un topor cu tăiș metalic și coadă din lemn, de aproximativ 1 m lungime. Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M., în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereușind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent și care a reușit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului iar în timp ce minora se ținea de gardul unui imobil pentru a-și menține echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului.
Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov și a organelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Săcele.
Facem precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.”, se precizează într-un comunicat de presă al Prim-Procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, Vlad Teodorescu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: