19
Vin, Apr

sursă foto: playtech.ro

Eveniment

Apple a prezentat marţi seara patru noi telefoane.

Precomenzile pentru iPhone 12 şi 12 Pro încep pe 16 octombrie iar telefonul va fi disponibil de pe 23 octombrie. În schimb, pentru iPhone 12 Mini şi 12 Pro Max va mai trebui să aşteptaţi până pe 13 noiembrie.

Scanerul LiDAR ajută şi la o focalizare rapidă atât pentru foto, cât şi pentru video.

iPhone 12 Pro cu 128GB spaţiu de stocare pleacă de la 999 de dolari, în timp ce iPhone 12 Pro Max va costa 1.099 de dolari.

iPhone 12 Pro şi 12 Pro Max vin cu scanner LiDAR care ajută iPhone-ul "să înţeleagă lumea din jurul lui".

iPhone 12 Pro şi 12 Pro Max pot să înregistreze clipuri 10-bit HDR. Are şi suport pentru Dolby Vision HDR.

Senzorul este mai mare ca niciodată, ceea ce aduce îmbunătăţiri cu 87% pentru fotografii în condiţii slabe de lumină.

Ei vor putea să controleze toate detaliile în momentul în care fac o fotografie.

Tehnologia Deep Fusion este disponibilă pe toate cele 3 camere de pe iPhone 12 Pro şi Pro Max.

iPhone 12 Pro are un senzor telephoto care vine cu zoom optic 4x.

Cât costă un iPhone 12 Mini

Au fost anunţate preţurile! iPhone 12 Mini va costa 699 de dolari, în timp ce iPhone 12 costă 799 de dolari.

Este momentul pentru iPhone 12 Pro. Vine cu oţel inoxidabil pe lateral şi în 4 variante de culoare: argintiu, grafit, auriu şi albastru.

iPhone 12 Pro va avea un display de 6.1 inci, în timp ce iPhone 12 Pro Max va avea un display de 6.7 inci.

Este anunţat iPhone 12 Mini cel care este "cel mai mic telefon cu 5G din lume". Are un display de 5.4 inci.

E oficial: noul iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie! Acest lucru este pentru a reduce deşeurile electrice! De asemenea, pentru prima dată iPhone-ul va veni cu USB Type-C către portul Lightning.

iPhone 12 vine cu un spate magnetic numit MagSafe. Este pentru a îmbunătăţi încărcarea wireless, dar şi pentru a ataşa diferite accesorii precum un portofel. Încărcarea wireless ajunge până la 15W.

Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pe cea pentru selfie.

iPhone vine cu un Night Mode Time Lapse.

iPhone 12 are două camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanţă focală de 26mm. Al doilea senzor este ultra-wide cu câmp vizual. Telefonul vine cu Smart HDR 3.

Noul procesor este capabil să facă 11.000 de miliarde de operaţiuni pe secundă.

Apple anunţă că jocul League of Legends vine pe iPhone.

Este anunţat noul procesor A14 Bionic. Acesta este construit cu un proces de fabricaţie de 5nm. Are 11.8 tranzistori, cu 40% mai mulţi decât A13 de pe iPhone 11.

Este anunţată o nouă tehnologie pentru rezistenţa display-ului. Apple susţine că este de 4 ori mai rezistent în cazul căzăturilor.

Display-ul este OLED cu 460 ppi, de două ori mai mult ca iPhone 11. Luminozitatea este de două ori mai mare în HDR, 1200 niţi. Are suport pentru Dolby Vision, HLG şi HDR 10.

iPhone 12 are un nou design asemănător cu cel de pe iPad Pro, confirmând zvonurile. Culorile sunt negru, alb, verde, roşu şi albastru. Telefonul este cu 11% mai subţire, cu 15% mai mic şi cu 16% mai mic.

Este prezentat primul iPhone cu tehnologie 5G. Este vorba despre iPhone 12, un smartphone cu display de 6.1 inci. Vine în 5 variante de culoare.

Are un procesor S5 şi are un sistem inteligent numit "audio calculat". Speaker-ul analizează camera în care te afli şi ajustează volumul, setările şi multe altele.

Apple dezvăluie noi statistici despre Siri, asistentul virtual care e prezent pe Home Pod Mini: Siri se află pe mai bine de 1 miliard de device-uri şi primeşte 25 de miliarde de cereri de la utilizatori în fiecare lună. În plus, "Siri cunoaşte de 20 de ori mai multe informaţii" ne spune Apple.

Versiunea originală de Home Pod a fost lansată de Apple în 2018 şi costa 349 de dolari la acea vreme.

Home Pod Mini va costa 99 de dolari. Precomenzile pornesc pe 6 noiembrie iar device-ul va fi disponibil de pe 16 noiembrie.

Primul produs anunţat de Apple la evenimentul de lansare pentru iPhone 12! Va costa doar 99 de dolari.

Tim Cook vorbeşte de la sediul Apple iar primul anunţ este legat despre un nou produs. Este vorba despre Home Pod Mini, o boxă inteligentă cu asistent virtual.

Home Pod Mini este un speaker smart cu "sunet incredibil, asistent inteligent, perfect pentru smart home, care pune siguranţa casei tale pe primul loc", potrivit romaniatv.net.

VIDEO AICI.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: