29
Vin, Mar

Eveniment

BERBEC

Toţi cei care te pot întâlni astăzi se pot aştepta la o atitudine agresivă din partea ta!

Dar, dacă reuşeşti să te stăpâneşti, cu ceva calm, diplomaţie şi tact poţi obţine mai multe! Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de vineri, gen „trec eu pe la tine”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

TAUR

Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Astăzi eşti inspirat la planuri pentru sezonul rece. Totuşi, este bine să laşi proiectele, realitatea imediată cere reacţia ta! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, sauna şi multă… foame. Trage de fiare, fă mișcare, şi lumea îţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă!

GEMENI

Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei, cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să te simţi bine şi echilibrat.

RAC

Din nou, nişte veşti neliniştitoare. Lasă analiza, prima impresie contează, intuiţia! Odihneşte-te mai mult, relaxează-te, oboseala cronică s-a strâns de ceva vreme şi poate să te afecteze. O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social. Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din jurul tău.

LEU

Ai impresia că poţi culege avantaje ce provin din aranjamentele altora, dar nu ai chef de muncă. E prea obositor, prea riscant. Muieţi îs posmagii? Astăzi eşti un leu care toarce, sau doarme! Atenţie, astăzi, la relaţiile tale sociale pentru că ai tendinţa de a fi permanent adormit şi să te exprimi prin onomatopee. Este bine sa faci concesii parţiale şi/sau compromisuri mărunte. Se fac restructurări, s-au încurcat lucrurile, necazuri, probleme care îngrijorează personalul. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: