20
Sâm, Apr

sursă foto: zi-de-zi.ro

Eveniment

La data de 20 septembrie 2020, în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum.

“Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autoturismului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere anulat, neavând astfel dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul i-a fost încredințat de către o tânără, în vârstă de 29 ani, care se afla în vehicul la momentul depistării, în calitate de pasager.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: