28
Mie, Oct

Eveniment

BERBEC   Astăzi este momentul să iei o pauză de relaxare şi să faci pe placul celor din jur, a celor dragi.

În primul rând celor dragi, dar şi celor mici! Ai toate şansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Asta înseamnă la Berbeci că astăzi nu prea suportă autoritatea, şefii de orice fel ar fi, partenerul de viaţă mai în vârstă, părinţii. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! 

TAUR Eşti tensionat, ai probleme şi dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Nu te aştepta la cine ştie ce cuvinte de laudă din partea şefilor sau de aprecieri de la anturaj. Nimeni nu zice nimic pentru că mai tot zodiacul este lovit de vreme şi vremurile distopiei sanitare, şi te bucuri de o relativă înţelegere pentru lenea ta cea mare.  De astăzi, cu o configuraţie favorabilă, începi să te simţi mai bine şi să te frămanţi mai puţin. Fii mai atent la forma fizică!

GEMENI   Ai o veselie de zile mari! În ciuda problemelor și a distopiei sanitare, ai o dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate! Nu încerca să suceşti ceva capete, la propriu, sau la figurat, pentru că o să provoci doar scandaluri, decepţii şi gafe. Bârfe şi intrigi cât cuprinde mai ales pe seară, la un ceai cu rom. Nu te băga prea mult în viaţa altora, şi nu comenta, nu exagera inutil. Totusi, o veste buna, chiar foarte buna !

RAC   Astăzi trebuie să foloseşti orice prilej de socializare. Acorzi multă atenţie celor din jur, veghezi ca fiecare să se simtă bine şi chiar faci mici cadouri, fără niciun motiv! Pentru tine familia este patria cea mică, iar patria este familia cea mare. Este vremea muzeelor şi a volumelor prăfuite, a anticariatelor şi a descoperirilor de parade de modă şi de ţinute deosebite. Pe net, este mai bine! Lasă totul în urma ta spune Neptun, retrograd, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat!

LEU   E o zi bună pentru ca să faci bilanţul şi să faci mici rectificări la bugetul personal. Se apropie cheltuielile de sezon rece şi trebuie să ai rezerve. Astăzi te simţi bine, după o perioadă obositoare! Cu patronul tău cel fierbinte, Soarele mişcându-se convenţional din Fecioară în Balanță ai noroc în afacerile cu bani puţini, sau cu banii altora, sau într-un domeniu în care afacerile cu mărfuri de volum mic ocupă un loc important. Dacă stai cu chirie şi vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul.

Horoscopul continuă AICI.