28
Mie, Oct

Eveniment

UPDATE Ora 8.05

Femeia din Iași, dată dispărută, a fost găsită.

,,În urma activităților desfășurate pentru identificarea femeii, în vârstă de 40 ani din județul Iași, care a plecat de la domiciliul unchiului său din Poiana Mărului, județul Brașov, aceasta a fost identificată în proximitatea localității Poiana Mărului. Femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost încredințată familiei.”, spun polițiștii.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițiștii brașoveni au început acțiunile de căutare după ce o femeie a fost data dispărută.

,,Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată, la data de 20 septembrie 2020, de către familia unei femei, în vârstă de 40 de ani din județul Iași, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliul unchiului său din localitatea Poiana Mărului, județul Brașov, unde se afla în vizită, în jurul orei 09.00, fără a comunica locul deplasării, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente:  înălțime:  1,72 m, greutate:  60 kg, constituție: robustă,  ochii: căprui, păr șaten. Aceasta are o aluniță pe obrazul stâng.

La momentul plecării, femeia purta un tricou de culoare roz/mov, pantaloni și bluză de culoare gri, teniși de culoare mov.

Femeia are asupra sa un telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.