29
Vin, Mar

Eveniment

BERBEC   Să păstrezi secretele tale este garanţia succesului.

Dar, nu uita, că cei foarte dragi trebuie să se bucure de încrederea ta, ca să te poată ajuta, în caz de nevoie. Nu exagera, cu secretomania, totuşi! Prietenii te sprijină, familia te ajută. Mai mult ca oricând, te bucuri de aprecierile colegilor, ale anturajului, în general. Marte, bine aspectat, îţi asigură energia necesară ca să străluceşti şi să faci totul ca prin magie, adică repede-repede, de se miră toată lumea cum de reuşeşti. Evident, pentru ca să duci lucrurile la bun sfârşit nu trebuie, în primul rând, să te repezi. „Stai şi cugetă”, vorba ardeleanului! 

TAUR   Nu încerca să te înfrânezi şi să fii convenţional. Spune ce ai de spus, descarcă-te, cu calm şi bună creştere. O să te simţi mai bine şi poate că o să determini o schimbare în jurul tău! Astăzi, teoria conspiraţiei te obsedează! Eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota!  Parţial adevărat este faptul că bănuiala este cea mai greu de suportat stare de spirit. Mici, sau mai mari, probleme cu sănătatea în special din cauza neatenției – atenţie la zona guvernată de zodie, gâtul.  O veste bună, urmată de o cheltuială necesară.  

GEMENI  Energia şi rapiditatea mercuriană sunt coordonatele zilei. Şarjează, atacă, nimeni nu poate să te oprească! Nu lăsa nicio şansă, fie că e vorba de planul profesional, sau de cel sentimental! Dacă este să faci un drum, mai bine amână. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Gemenilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi, sau cu autorităţile. Este o zi propice pentru implicare financiară, investiţii, cu toate că exista superstiţia să nu se facă cheltuieli mari în perioadele de criză și inflație. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit.  Călătoriile de afaceri şi/sau de plăcere nu sunt recomandate şi favorizate de stele. 

RAC Veşti bune din familie, sau de la prieteni. O zi echilibrată, în care ai libertatea de a alege. Stelele spun că eşti inspirat în abordarea, cu iscusinţă, a problemelor tale personale. Câştig de bani, probabil nu foarte mulţi. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să faci tot ce depinde de domnia ta. Se poate ca Mercur, planeta negustorilor şi a hoţilor (a băncilor?) planetă care îţi este astăzi favorabilă, să-ţi răsplătească tenacitatea.  Sănătatea este, în general, bună.

LEU  Eşti cam nervos astăzi şi poate ai motive, pentru că cineva încearcă să-ţi invadeze teritoriul. E de rău! Leul este un semn zodiacal proprietar, aşa că o să dezgropi securea războiului! Trebuie să nu exagezi în această expansiune belicoasă îndrăzneaţă. Oricum, caracterizează caracterul Leilor. Dar mai multă modestie, cumpătare, nu a omorât pe nimeni. Creativitatea, în special a celor cu inclinaţii literare, este, de asemenea, bine aspectată. Planurile pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: