26
Dum, Sep

sursă foto: wall-street.ro

Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că, începând de miercuri, se pot relua cursele aeriene regulate pe ruta România - Polonia, măsura fiind valabilă până în 29 septembrie.

Potrivit MAE, în 15 septembrie, autorităţile Republicii Polone au decis că, începând cu 16 septembrie, vor putea fi reluate cursele aeriene regulate de călători pe ruta România-Polonia.

Măsura adoptată de către autorităţile de la Varşovia este valabilă până în 29 septembrie. Această decizie a fost luată în contextul adoptării de către autorităţile polone de noi condiţii pentru operarea zborurilor către/ dinspre alte ţări în contextul pandemiei de COVID-19.

"MAE menţionează că ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a abordat în mod repetat, în discuţiile cu omologul său polonez Zbigniew Rau, tema reluării zborurilor directe între cele două state în dialogul bilateral recent, atât cu prilejul discuţiei din cadrul reuniunii informale în format Gymnich de la Berlin, din data de 28 august a.c., cât şi în cadrul convorbirii telefonice din 11 septembrie a.c.", se arată într-un comunicat al ministerului, informează realitatea.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: