16
Mar, Apr

Eveniment

O viață dedicată jandarmeriei.

Asta a ales inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi "Nicolae Titulescu" Brașov colonelul Cristian-Elly Paliștan. Din dragoste pentru oameni, pentru disciplină și siguranță acesta a ales să stea la dispoziția oamenilor fără a ține cont de oboseală, de orele pierdute în frig sau de faptul că își lasă familia pe locul al doilea.

Din 1996 colonelul Paliștan lucrează în cadrul jandarmeriei. În anul 2012 a fost prim adjunct la I.J.J. Brașov, urmând ca în 2016 să devină inspector șef în cadrul aceleiași instituții.

Pentru a fi mai aproape de nevoile oamenilor acesta a inițiat o serie de campanii de ajutorare printre care se numără și campaniile de donare de sânge care se desfășoară de trei ori pe an, campanii de ajutorare pentru bătrâni și pentru persoanele aflate în dificultate dar și ceremoniale de promovare a valorilor naționale.

Colegii spun despre colonelul Cristian Paliștan că le este mai mult decât un șef și îl consideră ca fiind un prieten înainte de toate.

Având toate aceste calității și inițiative de a aduce un plus de imagine instituției și de a crește calitatea vieții locuitorilor, autoritățile locale au decis să îi ofere colonelului Cristian-Elly Paliștan titlul de cetățean de onoare al municipiului Brașov.

Cu ocazia primirii acestui titlu inspectorul șef al I.J.J. Brașov a transmis un mesaj tuturor brașovenilor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: