19
Vin, Apr

Eveniment

BERBEC  Dimineaţă densă, atenţie să nu-ţi depăşeşti domeniul de competenţe.

Eşti favorizat pe plan sentimental, aşa că uită-te bine în jur, poate întâlneşti pe cineva, cumva. Nu vrei să te dai în spectacol, să joci marea scenă! Ai probleme, eşti în criză de timp, nu ai bani. Suficiente motive ca să ai mai multă hotărîre în ceea ce spui şi în ceea ce faci!  Pe seară, la un film. Atenţie la viroze, la alergii şi la colegele care îţi doresc binele. Nu se ştie care sunt mai periculoase!

TAUR  Treci printr-o perioadă de iritabilitate acută, aşa că evită hotărârile pripite şi starea de nervozitate. Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la frig şi umezeală, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie normal! Prudenţă în relaţiile cu semnele de apă şi de foc! Zâmbeşte şi totul se rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Începe școala.  Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung.

GEMENI Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente care te pot face să pierzi bani. Nu-ţi da arama pe faţă, nu astăzi! E luni şi cei din jurul tău nu sunt bine dispuşi. Poţi face schimbări de program, dar fără implicări majore. Aşteaptă, cu zâmbetul pe buze, să treacă ziua! Sună prietenii, ca să vezi ce mai fac, dar nu uita că şi ei au probleme urgente şi facturi de plătit. Amână orice, foarte important, dacă ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă. Supraveghează cheltuielile şi redu-le, sau renunţă la cele pe care le consideri extravagante.

RAC  Astăzi, ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă, poate fi şi o moştenire sau în general atitudinea ta faţă de viaţă şi de persoana respectivă. Înainte să cataloghezi şi să pronunţi sentinţe, vezi motivele reale ale celor din jurul tău. Poate este o situaţie obiectivă, poate poţi să-i ajuţi pe cei în cauză, obţinând astfel aliaţi. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg!” descurajează o femeie pusă pe scandal. Cooperează mai strâns cu partenerii, colegii, rudele şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: