24
Mie, Apr

Eveniment

Raed Arafat a declarat, în această seară, că susține în continuare ideea unor reguli care să fie respectate în fiecare casă în care locuiesc elevi și bunici, odată cu începerea anului școlar și există riscul ca unii copii să ducă acasă coronavirusul.

„O creștere a numărului de infectări e posibil să aibă loc în urma deschiderii școlilor și toată mișcarea care există la nivel de elev, profesor, părinte. Orice reluare de activitate înseamnă un risc. Poate fi redus la maxim posibil dacă instruim copiii, părinții, profesorii”, a spus Arafat.

În acest context, el a pledat în continuare pentru ca elevii care merg la școală să se ferească acasă de contactul cu bunicii lor pentru că elevii ar putea să ia COVID, să fie asimptomatici și să le dea vârstnicilor în cazul cărora efectele virusului sunt mai severe.

„Inclusiv în casă trebuie să ai niște lucruri legate de contactul elevului cu bunicul. Aceste aspecte sunt și în alte țări. Spania, la ce a pățit, credeți-mă că a analizat foarte bine”, a declarat Arafat.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: