23
Mar, Apr

Eveniment

Brașovenii sunt în siguranță și de sărbători. Cel puțin asta ne asigură polițiștii. Oamenii legii au efectuat în preajma Crăciunului mai multe acțiuni referitoare la transportul, comercializarea și depozitarea produselor alimentare.

Au fost verificate și firmele de pază care transportă bunuri de mare valoare. În urma neregulilor constatate s-au dat amenzi de peste 50.000 de lei. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu inspectori din cadrul DSVSA au controlat 12 societăți comerciale, dintre care patru supermaket-uri. Pentru neregulile constatate s-au dat 11 sancțiuni contravenționale, în cuantum de aproape 24.000 de lei.

Amenzi au primit și firmele de securitate care depozitează și transportă bunuri de mare valoare. Au fost verificate, în total, 127 de unități. S-au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale. 13 pentru nereguli la depozitarea valorilor, de peste 26.000 de lei și 9 pentru deficiențe la transportul valorilor, în cuantum de 25.000 de lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: