25
Joi, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Acțiune ca în filme, astăzi, pe străzile Brașovului.

 

,,În această dimineață, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Rutier Brașov, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu pe bld. Gării din municipiul Brașov, jud. Brașov, au efectuat semnal regulamentar de oprire, prin intermediul semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei din dotare, unui bărbat, care conducea un autovehicul pe bld. Gării din mun. Brașov.

Întrucât, conducătorul auto nu a oprit la semnalele de oprire efectuate de către polițiști și și-a continuat deplasarea, cadrele de poliție au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, acesta fiind imobilizat și extras din autoturism la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Turnului din municipiul Braşov, în zona semaforului pietonal, procedându-se, totodată la încătușarea acestuia.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta are vârsta de 34 ani și domiciliază în mun. Brașov, jud. Brașov, având valabil dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, spun polițiștii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: