29
Vin, Mar

sursă foto: .teletrader.com

Eveniment

China înregistrează de două zile un trend ascendent al noilor cazuri de infecții cu noul coronavirus.

A raportat peste 100 de cazuri noi de coronavirus, două zile la rând, de marți.

China a înregistrat peste 100 de cazuri noi de coronavirus pentru a doua zi consecutivă miercuri, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate a țării, relatează CNN.

Până în prezent, bilanțul epidemiei de COVID-19 în China a ajuns la 87.213 de cazuri confirmate și la 4.658 de morți. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate  în provincia Hubei, epicentrul inițial al pandemiei de coronavirus, unde s-a ajuns la un număr de 68.135 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre care au murit 4.512, potrivit datelor centralizate de Corona.help.

Majoritatea cazurilor noi confirmate în ultimele două zile au fost transmise local.

Dintre cele 105 de noi cazuri - cel mai mare număr înregistrat din luna martie - doar trei nu au fost transmise local. China nu a mai raportat nicio infecție locală COVID-19 de patru luni. Mai exact, pe 18 martie, China a anunțat că nu a fost raportată nicio îmbolnăvire COVID-19 la nivel local, pentru prima dată de când a început epidemia de coronavirus în decembrie 2019. Epicentrul inițial al pandemiei de coronavirus a fost într-o piață de animale sălbatice din Wuhan, capitala provinciei Hubei, informează realitatea.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: