29
Vin, Mar

sursă foto: jurnaluldeafaceri.ro

Eveniment

Blue Air va anula 64 de zboruri către Italia şi Cipru, planificate în perioada 3 - 31 august 2020, în contextul restricţiilor impuse de autorităţile din cele două ţări, a anunțat compania aeriană low-cost, marți dimineață.

„Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolării obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru. În acest moment, sunt afectate 64 de zboruri planificate în perioada 3 - 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene”, a transmis Blue Air într-un comunicat.

Potrivit companiei, rutele afectate sunt: Bucureşti Otopeni - Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău - Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi - Torino; Bucureşti Otopeni - Larnaca.

„Pasagerii Blue Air afectaţi de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opţiunile pe care le au la dispoziţie pe e-mailul furnizat în momentul rezervării biletului. Aceştia pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la data iniţială a zborului direct printr-un e-mail către adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. În cazul în care pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, după cele 7 zile de la data zborului anulat, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electronic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air”, precizează compania, potrivit digi24.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: