16
Mar, Apr

BrasovTV.com

Eveniment

                Este oficial! S-a deschis patinoarul olimpic din Poiana Brașov. Aveți liber la patinaj. Administratorii anunță că prețurile sunt aceleași ca anul trecut. Noi am fost și am testat gheața pentru dumneavoastră! Administratorii patinoarului olimpic din Poiana Brașov au muncit zi și noapte ca să avem patinoar de sărbători.

Și nu orice fel de patinoar, ci unul de talie olimpică. „La fel ca în toții anii ne mândrim cu gheața de pe patinoar și profesioniștii care vin aici, vorbesc despre această gheață că este cea mai bună din România din doua motive: apa de Brașov și gheata sa făcut în 12 zile... gheață laminată!”, ne-a explicat Vasile Ungureanu - administrator Patinoarul Olimpic Poiana Brașov.

      Nu degeaba  se spune patinoarul olimpic din Poiana Brașov. Gheata este excelenta și trebuie să ținem cont ca patinatorii olimpici s-au antrenat aici ani de zile! Trebuie să veniți să încercați! Prețurile sunt pentru toate buzunarele! Costa 10 lei intrare pentru adult, 5 pentru copii și dacă nu aveți patine puteți să închiriați cu doar 15 lei.  Așadar, până în primăvară vă puteți bucura de un patinoar de talie olimpică numai în Poiana Brașov!

VIDEO:


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: