08
Sâm, Aug

sursă foto: gorjeanul.ro

Eveniment

 Doi bărbați au fost prinși de polițiști fără permis de conducere la volan.

1. „Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 14 iulie 2020, în jurul orei 02.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe str. Făgărașului din localitatea Hoghiz, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 09.55, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 30 ani, care conducea un autoturism pe DJ104B, în județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.