25
Joi, Apr

sursă foto: zi-de-zi.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

În fapt, la data de 07 iulie 2020, în jurul orei 00.35, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au prins în flagrant un tânăr, în timp ce deposeda un alt bărbat de un obiect de valoare

Cercetările efectuate de către poliștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au evidențiat faptul că tânărul, în vârstă de 21 ani, din localitatea Budila, județul Brașov, ar fi agresat fizic și ulterior ar fi deposedat un bărbat în vârstă de 61, prin smulgere, de o bijuterie de aur pe care acesta o purta la gât.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea lor” se arată într-un comunicat transmis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: