19
Mar, Mar

Eveniment

Creștere alarmantă a numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus în județul Brașov! Aproape că nu este zi fără o medie de 50 de cazuri noi.

Cu toate acestea, brașovenii se plâng de faptul că nu primesc niciun semn de la D.S.P., dar nici de la Prefectură. Mulți oameni se întreabă dacă, în situația dată, mai conduce cineva cu adevărat acest județ.

În joc este sănătatea brașovenilor!

Echipa ADN Brașov vrea să vadă conducerea județului  și pe cea a municipiului, alături de prefectul Brașovului și de reprezentanții D.S.P., că iau măsuri concrete pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus. Brașovenii s-au săturat de fotografii și filmări cu minciuni electorale, aceștia așteaptă fapte concrete. Să lăsăm deoparte întâlnirile de partid și campania electorală! Județul Brașov are nevoie de conducători fermi, capabili să ia cele mai bune decizii pentru cetățeni. Nu avem nevoie de marionete puse în funcții bine plătite. Dacă reprezentanții PNL nu sunt capabili să conducă acest județ, să le facă loc de îndată unor oameni competenți, dar să oprească imediat această bătaie de joc la adresa brașovenilor!

Îi somăm public pe conducătorii județului, atât pe cei de la Consiliul Județean, cât și pe cei de la Prefectură să le prezinte cetățenilor măsuri concrete, iar în caz contrar să își înainteze demisiile.

Nu putem lăsa un județ precum Brașovul să fie pe locul al treilea la nivel național în privința numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Ce au făcut cei din administrațiile locală și județeană, dar și cei din instituțiile cu responsabilități, practic, până acum??

De ce nu se confruntă cu astfel de probleme clujenii, timișorenii sau constănțenii? Și acele zone sunt frecventate de turiști, și în acele zone sunt companii și instituții publice, dar nu sunt raportate atât de multe cazuri de infectare cu noul coronavirus!, se precizează într-un comunicat de presă semnat de președintele ADN Brașov, Ionel Goidescu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: