20
Sâm, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Totul s-a întâmplat în stațiunea Bran.

,,Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane  acuză stări de rău și solicită asistență medicală.

Din cercetări a rezultat faptul că 6 minori, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundații, în timp ce se aflau la o cabană, care aparține fundației, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure și ulterior le-au gătit.

Persoanele în cauză au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.”, spun polițiștii.

,,Au fost transportați la spital 6 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, și o femeie, de 56 de ani, care acuzau stări de rău în urma unei posibile toxiinfecții alimentare cu ciuperci. Cele 7 persoane se aflau în satul Peștera. Toate persoanele erau conștiente. La fața locului s-au deplasat un echipaj al S.M.U.R.D. și o ambulanță a S.A.J. Inițial, toate persoanele au fost evaluate la fața locului.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: