19
Vin, Apr

Eveniment

Deși numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar județul Brașov este în continuare pe locul al treilea la nivel național în topul îmbolnăvirilor de COVID, regulile impuse de autorități au fost total ignorate aseară, la un concert organizat în comuna Prejmer.

 

Interpreta Vlăduța Lupău a strâns o mulțime de spectatori în fața unei scene amenajate la o păstrăvărie din localitate. În imaginile postate pe rețelele de socializare de cei prezenți la concert, se observă că oamenii au uitat complet de regulile de distanțare fizică. Fără măști, oamenii s-au distrat ore bune.

Mai mult, se pare că nici în rândul artiștilor nu s-au respectat regulile impuse în starea de alertă. Deșii sunt artiști care așteaptă cu sufletul la gură reglementările autorităților pentru a putea reveni pe scenă, alții susțin concrete ignorând, practic, situația generată de noul coronavirus.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla sâmbătă și duminică, tot la Prejmer, unde sunt programate noi concerte cu participarea unor artiști consacrați.

UPDATE

Reprezentanții firmei sancționate îi amenință pe jurnaliști cu procese, printr-o postare pe Fcebook.  

,,Echipa Dasmin dorește să informeze în mod oficial toți clienții/cititorii că dezminte în mod oficial informațiile absolut eronate care au apărut în presă în legătură cu restaurantul nostru!
De asemenea, vă informăm că vom acționa în instanță toate publicațiile care au dezinformat opinia publică cu privire la restaurant, respectiv bizbrasov.ro și dcnews.ro, care au prejudiciat imaginea companiei, aducând informații false!”

Facem precizarea că, potrivit legislației în vigoare, reporterul Brașov TV nu a dat publicității în materialele prezentate numele restaurantului ai cărui reprezentanți au fost sancționați.

 

sursa foto: dcnews.ro/Facebook

UPDATE Ora 14:00

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean  Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică,  Directiei Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protectia consumatorilor  si Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor de diminuare a impactului de risc cu ocazia desfășurării unui concert în aer liber în seara zilei de 03 iulie a.c. La finalizarea verificarilor  vor fi dispuse măsurile legale care se impun.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: