19
Vin, Apr

Eveniment

Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională din Brașov își prezintă rând pe rând candidații pentru alegerile locale.

Astăzi au fost în prim-plan cei pentru primăriile din Predeal și Prejmer, care și-au prezentat proiectele de viitor. Valentin Pop, fost consilier local, dorește să reînvie Predealul, alături de o echipă tânără.

Echipei ADN Predeal i s-a alăturat și campionul național la Kempo K1, Andrei Anastasescu. Din poziția de consilier local, acesta dorește să pună în practică pe lângă proiectele de investiții, absolut necesare, și pe cele din domeniul sportului. Organizarea unor competiții naționale și internaționale, spune Andrei Anastasescu, ar readuce Predealul pe harta stațiunilor cu adevărat de interes.

În cazul Primăriei Prejmer, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională pentru fotoliul de edil este George Nedelea. Fost sportiv de performanță, acesta consideră că este timpul unei schimbări în adevăratul sens al cuvântului, cu implicarea tinerilor, după 5 mandate în care Prejmerul a fost condus de același primar.

Alternativa pentru Demnitate Națională va prezenta, în perioada următoare, și candidații pentru alte primării din județul Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: