24
Mie, Apr

Eveniment

Vești excelente pentru brașoveni și turiști.

Începând din această sâmbătă, 4 Iulie, reprezentanții Bisericii Negre au pregătit pentru perioada verii douăsprezece concerte de orgă, în aer liber. Festivalul Open Air - „Organ nights" constituie o adaptare, în contextul pandemiei, a tradiționalelor concerte de orgă, desfășurate neîntrerupt de aproape 70 de ani.

Vor fi prezenți artiști din țară și din străinătate, cu un program interactiv și variat. Toate cele 4 orgi funcționale ale Bisericii Negre vor răsuna. Specialiștii Bisericii Negre în domeniul conservării vor oferi în scurtmetraje informații din spatele cortinei, despre obiecte necunoscute din patrimoniul bisericii.
 
Accesul publicului în spațiul împrejmuit se va face începând cu ora 20:00, fără rezervare în prealabil, prin cele trei puncte de acces, de unde se pot achiziționa și biletele, în valoare de 10 lei, în limita locurilor disponibile.

Veniturile obținute din urma vânzării biletelor vor fi folosite pentru reparațiile de întreținere a orgilor. Pentru mai multe informații, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina de facebook „Organ Nights" sau să sune la numărul de telefon 0268 511 824.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: