05
Dum, Iul

sursă foto: adevarul.ro

Eveniment

Vești bune pentru brașoveni și turiști.

Astăzi, reprezentantul primăriei a avut o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor comercianților din zona istorică, Horia Hulban și Oana Coantă (zona cu cele mai multe terase), directorul D.S.V.S.A., Dorin Enache, și cu cei ai Poliției Locale și ai serviciilor de specialitate din Primăria Brașov pentru a stabili modul de funcționare al teraselor începând cu data de 1 Iunie.

În urma discuțiilor s-a stabilit că, începând de mâine, toți agenții economici care au depus solicitare pentru terasă și nu au datorii își vor putea amplasa terasele pe același amplasament ca anul trecut. Conform hotărârii adoptate de Consiliul Local în ședința din data de 29 mai, taxa plătită pentru ocuparea domeniului public va fi redusă cu 50%.

Agenții economici care au plătit ocuparea domeniului public înainte de declararea stării de urgentă, plățile vor fi socotite pentru lunile următoare începând cu data de 1 iunie. Programul teraselor va fi, ca și anul trecut, pana la ora 24:00.

În zilele următoare se va face o analiză cu privire la posibilitatea extinderii suprafeței fiecărei terase, având în vedere măsurile de distanțare socială, care se reflectă în scăderea numărului de mese de la fiecare terasă.

Totodată, reprezentantul D.S.V.S.A. le-a prezentat măsurile pe care agenții economici trebuie să le respecte în ceea ce privește funcționarea teraselor.

BODY IMPULSE MAX SRL