29
Vin, Mar

sursă foto: adevarul.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

 "În fapt, la data de 29 mai 2020, în jurul orei 23.45, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie din localitatea Sânpetru, jud. Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, concubinul său ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, dispunându-se evacuarea din locuința comună și păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată, domiciliul și locul de muncă ale acesteia.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: